Jak przyrządzić mięso?

Zauważyłam, że nie najadam się na dłużej jeśli nie ma w mojej codziennej diecie porządnego kawałka mięsa. Nie ryby – chyba, że jest to łosoś. Ta rybka faktycznie syci i na długo nawet, ale inne absolutnie nie. Dlatego w mojej diecie króluje łosoś, którego jemy z 2-3 razy na tydzień, dzieci też lubią na szczęście, reszta dni – szczególnie obiadowo – opanowana jest przez kurczaka, czy indyka. Jak przyrządzić mięso, żeby pozostało fit i dobrze smakowało? Mam na to kilka sposobów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>